fbpx
За нас 2020-03-27T17:00:42+00:00

Мисия на “SMART IMPLANTS”:

Повишаване качеството на живота чрез медицинско обслужване на равнището на най-добрите постижения в денталната медицината.

Визия на „SMART IMPLANTS” :

Осигуряване на специално и индивидуално отношение към потребителите, отговорност и гарантирано качество.

Smart Implants

Novodent SA е инвестирал в кантона Во, Швейцария с намерението да осигури постоянни решения за пациентите и да подобри качеството на живота им, като им предлага системи за зъбни импланти Implantswiss, Monoimplant и i-system. Novodent SA следва най-новите високи технологии и се гордее с факта, че въвежда нови продукти в портфолиото си.

Иновации в имплантологията

  • SRA повърхност на имплантите – след пясъкоструйната обработка на титаниевата повърхност, се използва техника на двойно киселинно ецване

  • Хибриден дизайн – Това е уникален дизайн на имплант, с цилиндричен дизайн в областта на шийката и коничен дизайн в областа на апекса.

  • Конична връзка и хексагонален индекс – Имплантната система Implantswiss създава отличен интерфейс между импланта и надстройката,който благодарение на коничната връзка и хексагоналния индекс, предотвратява микропропускливостта.

  • Platform Switching – Платформа между надстройката и импланта, която предпазва от инвазия на микроорганизми и микропукнатини в алвеоларната кост в областта на шийката.

  • Прецизно изрязани ръбове – уникален дизай на резбата, която не позволява прехвърлянето на стрес към костта.

  • Хигиеничен дизайн на шийката – няма микро-резби в областта на шийката, следователно е по-лесно за хигиена, когато е необходимо.

0
Поставени импланти
0
Пациента със зъбни импланти
0
Усмивки
0
Работни часа

Novodent

Експерт в света на денталните импланти!