fbpx
За специалисти 2020-09-23T15:10:56+00:00

Обучителни курсове

„Smart Implants” Ltd се чувства ангажирана пред специалистите по дентална медицина да организира обучителни курсове, да предоставя специализирана медицинска литература, да подпомага посещението на конгреси и събития свързани с денталната имплантология!

Научен симпозиум на Novodent SA ще се проведе през ноември 2018г.

Скъпи колеги, ако имате интерес към събитието, моля свържете се нас.

Брошура

ПРОДУКТИ

Висококачествени оригинални продукти, които ще позволят на Вашите пациенти да имат пълноценен живот

Изберете:

Implantswiss е система за импланти с два компонента, която осигурява постоянни и иновативни решения за зъболекари и пациенти. Тя е една от най-надеждните марки в стоматологичната индустрия с висококачествени продукти и сериозни инвестиции в клинични изследвания.

Повече
Каталог

i-System представлява импланти от ново поколение с превъзходен дизайн и без ограничения за използване на винтове. Системата позволява отлично прикрепване на клинично доказани решения. Предлага се широка гама от импланти, за да осигури всеобхватни решения за всички показания в имплантологичната стоматология. Късите импланти могат да се прилагат при ограничена височина на костите, без да са необходими процедури за костно присаждане. i-System разполага с най-късия имплант на костно ниво в света.

Повече

Системата Monoimplant представлява еднокомпонентен специално проектиран имплант, който се прикрепва към върха на костта и има отлична първична стабилност благодарение на опората, която получава от прикрепянето към кортикалната кост.

Повече
Каталог

Запознайте се с нашия екип

д-р Божидар ДимитровЗъболекар
Д-р Катя КаратанчеваЗъболекар
Д-р Николай МарковЗъболекар

Д-р Божидар Димитров завършва Стоматология в Медицинския университет в София през 1978 г. Четири години по-късно придобива следдипломна квалификация по Ортопедична стоматология.
През 1989 г. д-р Димитров надгражда професионалното си обучение, като завършва специализиран две годишен курс по ортодонтска стоматология в Университетa на Южна Калифорния, Лос Анджелис, САЩ.
През 1990 г. д-р Димитров открива стоматологична практика в САЩ, окръг Сан Диего, Ранчо Санта Фе (една от най-заможните общности в Съединените щати) и през следващите осем години се грижи за нуждите на многобройните си пациенти там.
През 2000 г. се завръща в България и открива стоматологична клиника в София. Започва специализираното си обучение по имплантология през същата година, а две години по-късно придобива правоспособност по дентална имплантология.
В момента д-р Димитров е един от най-опитните имплантолози в системата на базалните и конвенционални импланти в България. Годишно поставя над 1000 импланта с незабавно и отложено натоварване.
През 35-те си години на стоматологична практика, той е имал възможността да учи стоматология в най-престижните университети в света. Завършил е курсове в САЩ, Швейцария, Германия, Австрия, Холандия, България и др.
Д-р Димитров е член на няколко професионални организации: Американската стоматологична асоциация, Българската зъболекарски съюз и др.
Д-р Димитров е от малкото лицензирани в системата на Invisalignзъболекари в България.
През целия си дългогодишен опит в денталната наука, той е посветен на съвършенството в оралната хирургия, зъбната имплантология, естетичната стоматология и ортодонтията.

Предлагаме Ви ДОСТАВКА на импланти и допълнителни компоненти в рамките на два часа за гр. София и до края на следващия работен ден за територията на страната !

Запитване

Вашето име*

Вашият имейл*

Относно

Вашето съобщение