fbpx
Семинар по имплантология в София 2019-02-11T14:33:05+00:00

Project Description

Семинар по имплантология в София събра зъболекари от България и света

На 26 и 27 януари, в хотел „Рамада“ в София , си дадоха среща стоматолози от страната и Балканите, както и от Грузия, Ирак, Англия, Шотландия и Турция.

Поводът бе семинарът по имплантология „Основни принципи и насоки в клиничната практика“ с обучителна и практическа част, който бе организиран от българската фирма „Смарт имплантс“, представител на швейцарски импланти от най-ново поколение.

Зъбната имплантология е съществена част от съвременната лечебна и естетическа стоматологична хирургия и предизвиква все по-голям интерес с новостите и предизвикателствата, които поставя пред специалистите.

Лекторите проф. Марко Еспосито, доц. Нежат Низам, проф. Верендра Кумар и доц. Кенан Ферати запознаха стоматолозите с клинични случаи от практиката си при използването на швейцарските импланти и дадоха конкретни насоки в методологията.

Практическата част и дискусииите след всяка от лекциите поставиха положително начало в оптималната употреба на швейцарските импланти от стоматолозите, преминали двудневното обучение.

Източник: https://bit.ly/2RYVkyo